ROTYS - You have found a great story, yet nothing happens

Uitsluitend voor ondernemers met een visie. Alleen op vrijdag 25 augustus. Eenmalig voor maar 299,- ex. btw.

Voor wie: voor ondernemers die willen leren hoe ze anderen meenemen in hun passie

Wat krijg je: inspirerende sessie van één middag, persoonlijke feedback en een 1-op-1 follow-up in het najaar

Wanneer: vrijdag 25 augustus van 13:30 tot 17:00

Waar: Tilburg

Werkvorm: masterclass en workshop; leren, geïnspireerd worden en zelf actief aan de slag

Groep: tot 8 ondernemers

 

Ondernemen vanuit jouw verhaal

Het verhaal dat jij als ondernemer vertelt, is voor een groot deel verantwoordelijk voor jouw succes.

Hoe goed weet je andere mensen achter jouw droom te krijgen? Hebben alle mensen die jou ondersteunen dezelfde stip op de horizon voor ogen? Zijn alle betrokkenen even begaan met jouw doel als jij?

Kennissessie Leadership Storytelling

Kom opnieuw in contact met de energie en bevlogenheid waar het voor jou allemaal mee is begonnen. Scherp je verhaal aan. Leer het niet alleen goed te vertellen, maar leer ook hoe je met jouw verhaal mensen aanzet tot actie.

Ondernemen vanuit jouw verhaal is een eenmalige kennissessie rond onze methode 'Leadership Storytelling'. Je ontdekt dan meteen waarom storytelling een sterk sturingsinstrument is. Een voedingsbodem voor leiderschap, samenwerking en communicatie.

Aanmelden kan tot 1 augustus

Schrijf het volgende hoofdstuk van jouw verhaal op vrijdag 25 augustus in Tilburg onder leiding van Ruben Blom. Meld je meteen aan om één van de acht plaatsen te bemachtigen. Dat kan tot 1 augustus.

Je naam *
Je naam
(zakelijk)
Checkbox *

Gastheer tijdens deze sessie: Ruben Blom

Na zijn opleiding tot theatermaker werkte Ruben Blom (1984) als sprekerstrainer voor topmanagers en -bestuurders en als copywriter voor tientallen organisaties. Door de jaren heen ontwikkelde hij een visie die hij nu uitdraagt met ROTYS: elke groep mensen belichaamt een verhaal, speelt een rol in andere verhalen, en helpt daarmee betekenis te geven aan de wereld om ons heen.

Ruben begeleidde storytellingprojecten voor o.a. Dorel Juvenile, Totaal Inburgering en Topcon Positioning. Zijn workshops op conferenties en festivals worden beoordeeld met een 8,5 en hoger.

"Hoe delen we onze 'global' visie in verschillende Europese landen met verschillende talen en culturen? Ruben heeft ons laten zien hoe we ons verhaal - en dat van onze klanten - met impact kunnen vertellen."
- Achiel Sturm, marketing director bij Topcon Positioning